Vakanties

De praktijk is op algemeen erkende feestdagen gesloten. Zie onderaan de pagina voor het overzicht. Voor spoed kan contact op worden genomen met de Huisartsenpost in het Gelderse Vallei ziekenhuis: 0318-200800

Vakantieperiode
Huisartsenpraktijk Cihanbeyli blijft het gehele jaar open voor patiëntenzorg. In vakantieperiodes zal er worden gewerkt met minder artsen en assistentes, waardoor u voor consulten zonder spoed wellicht een iets langere wachttijd hebt. Tevens werken wij dan met incidenteel waarnemende huisartsen in combinatie met onze vaste waarnemende huisartsen. Wij hopen op uw begrip. 

Gezondheidsinformatie
De website van Thuisarts is een handige site die wij u aanraden om meer informatie en adviezen te verkrijgen over klachten en ziekten. U kunt hier onder andere lezen hoe u klachten zelf aan kunt pakken en wanneer het raadzaam is om een afspraak met de huisarts te maken.

Digitaal overleg
Heeft u een vraag aan de arts of assistente waarvoor geen fysiek consult nodig is, dan kunt u ook contact opnemen via een e-consult. Wij raden u aan om u aan te melden voor MijnGezondheid.net. Op deze manier kunt u uw dossier inzien en onder andere beveiligde berichten sturen naar de praktijk. 

Onze afwezige dagen in 2019

Week 1                   Dinsdag 1 januari: Nieuwjaarsdag

Week 17                 Maandag 22 april: Tweede Paasdag

Week 22                Donderdag 30 mei: Hemelvaartsdag

Week 24                 Maandag 10 juni: Tweede Pinksterdag

Week 51                  Woensdag 25 en donderdag 26 december: Kerst