Vakanties

De praktijk is op algemeen erkende feestdagen gesloten. Zie hieronder het overzicht. Voor spoed kan contact op worden genomen met de Huisartsenpost in het Gelderse Vallei ziekenhuis: 0318-200800

Onze afwezige dagen in 2021
Week 1                   Vrijdag 1 januari: Nieuwjaarsdag
Week 14                 Maandag 5 april: Tweede Paasdag
Week 17                 Dinsdag 27 april: Koningsdag
Week 19                 Donderdag 13 mei: Hemelvaartsdag
Week 21                 Maandag 24 mei: Tweede Pinksterdag

Vakantieperiode
Huisartsenpraktijk Ede-Zuid blijft het gehele jaar open voor patiëntenzorg. In vakantieperiodes wordt er gewerkt met minder artsen en assistentes, waardoor u voor consulten zonder spoed wellicht een iets langere wachttijd hebt. Tevens werken wij dan met incidenteel waarnemende huisartsen in combinatie met onze vaste waarnemende huisartsen. Wij hopen op uw begrip. 

Voorjaarsvakantie:  20 februari tot en met 28 februari 2021
Meivakantie:             1 mei tot en met 9 mei 
Zomervakantie:        17 juli tot en met 29 augustus
Herfstvakantie:        16 oktober tot en met 24 oktober
Kerstvakantie:          25 december tot en met 9 januari 2022

Gezondheidsinformatie
De website van Thuisarts is een handige site die wij u aanraden om meer informatie en adviezen te verkrijgen over klachten en ziekten. U kunt hier onder andere lezen hoe u klachten zelf aan kunt pakken en wanneer het raadzaam is om een afspraak met de huisarts te maken.

Digitaal overleg
Heeft u een vraag aan de arts of assistente waarvoor geen fysiek consult nodig is, dan kunt u ook contact opnemen via een e-consult. Wij raden u aan om u aan te melden voor MijnGezondheid.net. Op deze manier kunt u uw dossier inzien en onder andere beveiligde berichten sturen naar de praktijk.