Vakanties

De praktijk is op algemeen erkende feestdagen gesloten. Zie hieronder het overzicht. Voor spoed kan contact op worden genomen met de Huisartsenpost in het Gelderse Vallei ziekenhuis: 0318-200800

Onze afwezige dagen in 2023
Maandag 10 april:              Tweede Paasdag
Donderdag 27 april:           Koningsdag
Donderdag 18 mei:             Hemelvaartsdag
Maandag 29 mei:                Tweede Pinksterdag
Maandag 25 december:     Eerste Kerstdag
Dinsdag 26 december:       Tweede Kerstdag

Maandag 1 januari 2024:   Nieuwjaarsdag

Vakantieperiode 2023
Huisartsenpraktijk Ede-Zuid blijft het gehele jaar open voor patiëntenzorg. In vakantieperiodes wordt er gewerkt met minder artsen en assistentes, waardoor u voor consulten zonder spoed wellicht een iets langere wachttijd hebt. Tevens werken wij dan met incidenteel waarnemende huisartsen in combinatie met onze vaste waarnemende huisartsen. Wij hopen op uw begrip. 

Voorjaarsvakantie:  25 februari tot en met 5 maart
Meivakantie:             29 april tot en met 7 mei 
Zomervakantie:        8 juli tot en met 20 augustus
Herfstvakantie:        14 oktober tot en met 22 oktober
Kerstvakantie:          23 december tot en met 7 januari 2024

Gezondheidsinformatie
De website van Thuisarts is een handige site die wij u aanraden om meer informatie en adviezen te verkrijgen over klachten en ziekten. U kunt hier onder andere lezen hoe u klachten zelf aan kunt pakken en wanneer het raadzaam is om een afspraak met de huisarts te maken.

Digitaal overleg
Heeft u een vraag aan de arts of assistente waarvoor geen fysiek consult nodig is, dan kunt u ook contact opnemen via een e-consult. Wij raden u aan om u aan te melden voor MijnGezondheid.net. Op deze manier kunt u uw dossier inzien en onder andere beveiligde berichten sturen naar de praktijk.