Vakanties

De praktijk is op algemeen erkende feestdagen gesloten. Zie hieronder het overzicht. Voor spoed kan contact op worden genomen met de Huisartsenpost in het Gelderse Vallei ziekenhuis: 0318-200800

Onze afwezige dagen in 2022
Maandag 18 april:              Tweede Paasdag
Woensdag 27 april:            Koningsdag
Donderdag 26 mei:            Hemelvaartsdag
Maandag 6 juni:                  Tweede Pinksterdag
Maandag 26 december:     Tweede Kerstdag

Vakantieperiode 2022
Huisartsenpraktijk Ede-Zuid blijft het gehele jaar open voor patiëntenzorg. In vakantieperiodes wordt er gewerkt met minder artsen en assistentes, waardoor u voor consulten zonder spoed wellicht een iets langere wachttijd hebt. Tevens werken wij dan met incidenteel waarnemende huisartsen in combinatie met onze vaste waarnemende huisartsen. Wij hopen op uw begrip. 

Voorjaarsvakantie:  26 februari tot en met 6 maart
Meivakantie:             23 april tot en met 8 mei 
Zomervakantie:        9 juli tot en met 21 augustus
Herfstvakantie:        22 oktober tot en met 30 oktober
Kerstvakantie:          24 december tot en met 8 januari 2023

Gezondheidsinformatie
De website van Thuisarts is een handige site die wij u aanraden om meer informatie en adviezen te verkrijgen over klachten en ziekten. U kunt hier onder andere lezen hoe u klachten zelf aan kunt pakken en wanneer het raadzaam is om een afspraak met de huisarts te maken.

Digitaal overleg
Heeft u een vraag aan de arts of assistente waarvoor geen fysiek consult nodig is, dan kunt u ook contact opnemen via een e-consult. Wij raden u aan om u aan te melden voor MijnGezondheid.net. Op deze manier kunt u uw dossier inzien en onder andere beveiligde berichten sturen naar de praktijk.