Vakanties

De praktijk is op algemeen erkende feestdagen gesloten. Zie hieronder het overzicht. Voor spoed kan contact op worden genomen met de Huisartsenpost in het Gelderse Vallei ziekenhuis: 0318-200800

Onze afwezige dagen in 2020
Week 1                   Woensdag 1 januari: Nieuwjaarsdag
Week 16                 Maandag 13 april: Tweede Paasdag
Week 18                 Maandag 27 april: Koningsdag
Week 19                 Dinsdag 5 mei: Bevrijdingsdag
Week 21                 Donderdag 21 mei: Hemelvaartsdag
Week 23                 Maandag 1 juni: Tweede Pinksterdag
Week 52                 Vrijdag 25: Kerst
Week 53                 Vrijdag 1 januari 2021: Nieuwjaarsdag

Vakantieperiode
Huisartsenpraktijk Ede-Zuid blijft het gehele jaar open voor patiëntenzorg. In vakantieperiodes zal er worden gewerkt met minder artsen en assistentes, waardoor u voor consulten zonder spoed wellicht een iets langere wachttijd hebt. Tevens werken wij dan met incidenteel waarnemende huisartsen in combinatie met onze vaste waarnemende huisartsen. Wij hopen op uw begrip. 

NB: In de week van maandag 10 tot en met vrijdag 14 augustus 2020 is de praktijk telefonisch alleen voor spoedzorg te bereiken. Wij vragen u in andere situaties te mailen, een e-consult te sturen of een week te wachten. 

Voorjaarsvakantie:  22 februari tot en met 1 maart 2020
Meivakantie:             25 april tot en met 10 mei 
Zomervakantie:        18 juli tot en met 30 augustus
Herfstvakantie:        17 oktober tot en met 25 oktober
Kerstvakantie:          19 december tot en met 3 januari 2021

Gezondheidsinformatie
De website van Thuisarts is een handige site die wij u aanraden om meer informatie en adviezen te verkrijgen over klachten en ziekten. U kunt hier onder andere lezen hoe u klachten zelf aan kunt pakken en wanneer het raadzaam is om een afspraak met de huisarts te maken.

Digitaal overleg
Heeft u een vraag aan de arts of assistente waarvoor geen fysiek consult nodig is, dan kunt u ook contact opnemen via een e-consult. Wij raden u aan om u aan te melden voor MijnGezondheid.net. Op deze manier kunt u uw dossier inzien en onder andere beveiligde berichten sturen naar de praktijk.