Afspraak maken

Voor het dagelijkse spreekuur (werkdagen) en het wrattenspreekuur moet u een afspraak maken. Voor urine onderzoek hoeft geen afspraak gemaakt te worden.

Telefonische afspraak
U kunt hiervoor de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.00 en 11.30 uur.  Telefoonnummer: 0318-636369. Voor eenvoudige informatie  en voor uitslagen van onderzoeken kunt u ook bij de assistente terecht. Zij zorgt er voor dat de dokter u eventueel terugbelt.

De assistente zal bij het maken van de afspraak een aantal vragen stellen over de aard van uw klachten, zodat ze het goed en duidelijk kan inplannen in de agenda.

Online een afspraak maken
Rechts op de pagina kunt u zich aanmelden voor MijnGezondheid.net (klik op logo). Via dit portaal kunt u uw dossier inzien en onder andere online afspraken maken.

Voor zaken die afgehandeld kunnen worden door de assistente verzoeken wij u vriendelijk vooralsnog telefonisch contact op te nemen.

Een dubbele afspraak
U kunt bij het maken van een afspraak melden dat u meer tijd denkt nodig te hebben. Dit kan bijvoorbeeld omdat u meerdere klachten heeft of met veel vragen zit.

Huisbezoek
Mocht u fysiek niet in staat zijn naar onze praktijk te komen, dan kan de arts een huisbezoek afleggen. In overleg met de assistent zal de huisarts bepalen of dit nodig is. Nogmaals, huisbezoeken worden alleen afgelegd bij mensen die fysiek niet in staat zijn om naar de praktijk te komen.

Verhinderd of niet in staat te komen
Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, belt u dan z.s.m. met de assistente: 0318-636369.

Bij het niet verschijnen zonder bericht, worden er kosten in rekening gebracht. Klik op No show tarief voor meer informatie.