Ons Team

Huisartsen

Orbay Cihanbeyli
Aanwezig: Dinsdag en
woensdag

Mijn naam is Orbay Cihanbeyli. Na het afronden van mijn studie Geneeskunde ben ik werkzaam geweest als arts-assistent Gynaecologie/Verloskunde. In 2003 ben ik begonnen aan de opleiding tot huisarts, die ik in 2005 heb afgerond. In dat jaar ben ik in deze praktijk gaan werken en in januari 2011 heb ik de praktijk mogen overnemen. De afgelopen 10-12 jaar heb ik me verder bekwaamd in het maken van verschillende soorten echografieën. Ik maak dan ook zelf de echografieën die nodig zijn bij mijn patiënten in de praktijk. Met mijn teamleden hoop ik u met de nodige medische zorg en aandacht te mogen helpen.

BIG-nummer: 69051151501

Suzanne Korteweg
Aanwezig: Maandag

Mijn naam is Suzanne Korteweg. In 2007 heb ik mijn studie geneeskunde in Nijmegen afgerond, waarna ik als arts-assistent op de spoedeisende hulp en bij interne geneeskunde heb gewerkt. Daarna ben ik gestart met de huisartsenopleiding die ik in 2012 heb afgerond. Sindsdien werk ik als waarnemend huisarts.

BIG-nummer: 39909306401

Marlijn Timmer
Aanwezig: Maandag en donderdag.

Ik ben Marlijn Timmer-Gaasbeek. Nadat ik in 2006 mijn studie geneeskunde heb afgerond, heb ik besloten mij te specialiseren tot huisarts. in 2006 en 2007 werkzaam ben geweest als arts-assistent interne geneeskunde, cardiologie en longgeneeskunde (in het Gelders Vallei ziekenhuis) voorafgaand aan mijn specialisatie als huisarts. Sinds september 2010 met veel plezier aan het werk als waarnemend huisarts.

BIG-nummer: 89065713201

Paulien Verhoef
Aanwezig: Dinsdag, donderdag en vrijdag

Ik ben Paulien Verhoef. Na het afronden van mijn studie Geneeskunde heb ik gewerkt als arts-assistent psychiatrie. Daarna ben ik gestart met de huisartsenopleiding. In 2018 heb ik mijn opleiding tot huisarts afgerond. Sindsdien werk ik als waarnemend huisarts. Twee ochtenden in de week houd ik, namens de praktijk, mijn spreekuur in de Gelderhorst, een centrum voor oudere doven. Naast mijn werk als huisarts, werk ik 8 uur per week als junior docent voor de huisartsenopleiding in Nijmegen.

BIG-nummer: 29916902901

Richard Harting

Aanwezig: Maandag, woensdag en vrijdag

Mijn naam is Richard Harting. Sinds 1990 ben ik huisarts. De eerste 9 jaar in Rotterdam, vervolgens 4 jaar bij Mercy Ships en tussen 2002 en 2017 in Veenendaal. Door de steeds grotere betrokkenheid in het medisch en ook het geestelijke onderwijs (o.a. in de Huisartsen opleiding in Utrecht) ben ik sinds 2017  als ‘freelance huisarts’ zelf verder gegaan. 

BIG-nummer: 9021370001

Assistentes

We werken met meerdere assistentes in de praktijk. De assistentes staan u te woord aan de telefoon en aan de balie, geven u zelfzorg- en medische adviezen en voeren verschillende medische handelingen uit in de huisartsenpraktijk.

Praktijkondersteuners

Binnen de praktijk werken we met twee soorten praktijkondersteuners. We werken met een praktijkondersteuner ter ondersteuning in psychische processen en we werken met praktijkondersteuners op het gebied van (preventie van) chronische ziekten zoals de longaandoening COPD, Astma, Diabetes, hoge bloeddruk of hart- en vaatziekten. Ook leveren zij begeleiding in het stoppen met roken.