Ons Team

Huisartsen

O. Cihanbeyli
Aanwezig: Maandag en woensdag


Na het afronden van mijn studie Geneeskunde ben ik werkzaam geweest als arts-assistent Gynaecologie/Verloskunde. In 2003 ben ik begonnen aan de opleiding tot huisarts, die ik in 2005 heb afgerond. In dat jaar ben ik in deze praktijk gaan werken en in januari 2011 heb ik de praktijk mogen overnemen. De afgelopen 10-12 jaar heb ik me verder bekwaamd in het maken van verschillende soorten echografieën. Ik maak dan ook zelf de echografieën die nodig zijn bij mijn patiënten in de praktijk. Met mijn teamleden hoop ik u met de nodige medische zorg en aandacht te mogen helpen.

BIG-nummer: 69051151501

A. Jansen
Aanwezig: Woensdag
en vrijdag

Meer informatie volgt.

BIG-nummer: 79916490401

S. Korteweg
Aanwezig: Maandag en dinsdag

In 2007 heb ik mijn studie geneeskunde in Nijmegen afgerond, waarna ik als arts-assistent op de spoedeisende hulp en bij interne geneeskunde heb gewerkt. Daarna ben ik gestart met de huisartsenopleiding die ik in 2012 heb afgerond. Sindsdien werk ik als waarnemend huisarts.

BIG-nummer: 39909306401

M. Timmer
Aanwezig: Maandag en donderdag

Nadat ik in 2006 mijn studie geneeskunde heb afgerond, heb ik besloten mij te specialiseren tot huisarts. in 2006 en 2007 werkzaam ben geweest als arts-assistent interne geneeskunde, cardiologie en longgeneeskunde (in het Gelders Vallei ziekenhuis) voorafgaand aan mijn specialisatie als huisarts. Sinds september 2010 met veel plezier aan het werk als waarnemend huisarts.

BIG-nummer: 89065713201

P. Verhoef
Aanwezig: Dinsdag, donderdag en vrijdag

Na het afronden van mijn studie Geneeskunde heb ik gewerkt als arts-assistent psychiatrie. Daarna ben ik gestart met de huisartsenopleiding. In 2018 heb ik mijn opleiding tot huisarts afgerond. Sindsdien werk ik als waarnemend huisarts. Twee ochtenden in de week houd ik, namens de praktijk, mijn spreekuur in de Gelderhorst, een centrum voor oudere doven. Naast mijn werk als huisarts, werk ik 8 uur per week als junior docent voor de huisartsenopleiding in Nijmegen.

BIG-nummer: 29916902901

Assistentes

We werken met meerdere assistentes in de praktijk. De assistentes staan u te woord aan de telefoon en aan de balie, geven u zelfzorg- en medische adviezen en voeren verschillende medische handelingen uit in de huisartsenpraktijk.

Praktijkondersteuners

Binnen de praktijk werken we met twee soorten praktijkondersteuners. We werken met een praktijkondersteuner ter ondersteuning in psychische processen en we werken met praktijkondersteuners op het gebied van (preventie van) chronische ziekten zoals de longaandoening COPD, Astma, Diabetes, hoge bloeddruk of hart- en vaatziekten. Ook leveren zij begeleiding in het stoppen met roken.