Ons Team

Huisartsenpraktijk Ede-Zuid bestaat uit 3 teams van huisartsen. U wordt zoveel mogelijk door één of twee artsen gezien. Bij spoed kan het zijn dat u bij een andere huisarts wordt gepland. De assistente ziet in uw dossier bij welke huisartsen u ben ingedeeld.

Teams:
Huisartsenpraktijk Ede-Zuid Rood
Huisartsenpraktijk Ede-Zuid Geel
Huisartsenpraktijk Ede-Zuid Blauw
Gelieve deze namen ook door te geven wanneer u in het ziekenhuis of door een andere zorgverlener wordt gevraagd bij welke huisartsenpraktijk u ent aangesloten, ook wanneer u persoonlijk contact heeft met één van de andere huisartsen van de praktijk. De kleur van uw kleurgroep is leidend.

Mocht u binnen de praktijk graag van behandelend huisarts wisselen, geef dit dan aan via een mail naar info@huisartsede.nl

De praktijkkleuren zijn met betrekking tot verwijsbrieven en het versturen van collegiale post en retourbrieven gekoppeld aan genoemde artsen. Bij vragen, neem contact op met onze praktijk.

De assistentes en praktijkondersteuners werken praktijkbreed voor alle patiëntgroepen.

Huisartsen

Ede-Zuid - Rood
Praktijkbreed gekoppeld aan arts: Cihanbeyli (praktijkhouder)

O. Cihanbeyli
Aanwezig: Maandag (om de week), woensdag
Na het afronden van mijn studie Geneeskunde ben ik werkzaam geweest als arts-assistent Gynaecologie/Verloskunde. In 2003 ben ik begonnen aan de opleiding tot huisarts, die ik in 2005 heb afgerond. In dat jaar ben ik in deze praktijk gaan werken en in januari 2011 heb ik de praktijk mogen overnemen. De afgelopen 10-12 jaar heb ik me verder bekwaamd in het maken van verschillende soorten echografieën. Ik maak dan ook zelf de echografieën die nodig zijn bij mijn patiënten in de praktijk. Met mijn teamleden hoop ik u met de nodige medische zorg en aandacht te mogen helpen.

BIG-nummer: 69051151501
Praktijkhouder

I. Cornelisse
Aanwezig: Dinsdag en vrijdag
In 2017 heb ik mijn geneeskunde opleiding afgerond. Direct na mijn afstuderen ben ik beginnen als arts op de intensive care in het Academisch ziekenhuis Paramaribo, Suriname. Na deze onmisbare periode in het buitenland, ben ik werkzaam geweest in het Bernhoven Ziekenhuis in Uden. Daar heb ik gewerkt op de afdelingen cardiologie, longgeneeskunde en Maag-Darm- Leverziekten. Een mooie kans om bij verschillende vakgebieden mijn kennis en kunde uit te kunnen breiden met het oog op mijn gewenste opleiding Huisartsengeneeskunde. In 2023 ben ik afgestudeerd als huisarts aan het Radboudumc, waarna ik vol enthousiasme aan de slag ben gegaan als waarnemend huisarts.

BIG-nummer: 89923757201

P. Verhoef
Aanwezig: Maandag (om de week) en donderdag
Ik ben Paulien Verhoef. Na het afronden van mijn studie Geneeskunde heb ik gewerkt als arts-assistent psychiatrie. Daarna ben ik gestart met de huisartsenopleiding. In 2018 heb ik mijn opleiding tot huisarts afgerond. Sindsdien werk ik als waarnemend huisarts. Naast mijn werk als huisarts, werk ik 16 uur per week als huisartsdocent voor de huisartsenopleiding van het Radboudumc in Nijmegen. Daarnaast ben ik nog werkzaam als kaderhuisarts Spoedzorg voor huisartsenpost Gelderse Vallei.BIG-nummer: 29916902901

Ede-Zuid - Geel 
Praktijkbreed gekoppeld aan arts: Heidema 

L. Heidema
Aanwezig: maandag, woensdag en donderdag
In 2016 heb ik de studie geneeskunde in Groningen afgerond. Hierna heb ik als basisarts ervaring opgedaan op de spoedeisende hulp, in de ouderenzorg en binnen de psychiatrie. Na het afronden van de huisartsenopleiding in Zwolle eind 2020, ben ik aan het werk gegaan als waarnemend huisarts in regio Deventer. Eind 2021 ben ik samen met mijn man, ouders en gezinshuis naar Otterlo verhuisd. Dit maakt dat ik nu het prachtige huisartsenvak in Ede mag gaan uitoefenen. 

BIG-nummer: 19920782101

F. Francken
Aanwezig: dinsdag en vrijdag
Na afronding van mijn geneeskunde opleiding in 2015 ben ik enige tijd als arts-assistent werkzaam geweest in de ouderenzorg. Zo heb ik een tijdje gewerkt bij de Geriatrie in Zeist en daarna in een verpleeghuis in Nijmegen. Hierna heb ik de huisartsenopleiding gevolgd in regio Eindhoven. Na het afronden van de huisartsenopleiding in 2021 ben ik gestart als waarnemend huisarts. Met mijn jonge gezin zijn wij onlangs verhuisd naar Arnhem.

BIG-nummer: 99920305001

Ede-Zuid - Blauw
Praktijkbreed gekoppeld aan arts: Timmer

M. Timmer
Aanwezig: maandag en donderdag
Nadat ik in 2006 mijn studie geneeskunde heb afgerond, heb ik besloten mij te specialiseren tot huisarts. in 2006 en 2007 werkzaam ben geweest als arts-assistent interne geneeskunde, cardiologie en longgeneeskunde (in het Gelders Vallei ziekenhuis) voorafgaand aan mijn specialisatie als huisarts. Sinds september 2010 met veel plezier aan het werk als waarnemend huisarts.

BIG-nummer: 89065713201

T. Slotboom
Aanwezig: woensdag en vrijdag
Als geboren Friezin ben ik via Groningen en Zwolle voor de studie geneeskunde voor het volgen van de coschappen als arts-assistent in Amsterdam gaan werken. Als arts-assistent heb ik enige tijd werkervaring opgedaan bij de oncologische heelkunde, de urologie en ouderengeneeskunde. In 2016 ben ik gestart met de huisartsenopleiding in Amsterdam. Sinds 2019 werk ik met veel plezier als waarnemend huisarts. In 2021 ben ik met mijn jonge gezin in Arnhem gaan settelen waar we erg genieten van de prachtige natuur. 

BIG-nummer: 79919168901

N. Rasenberg
Aanwezig: dinsdag en vrijdag
Na het afronden van de studie Geneeskunde in Rotterdam heb ik anderhalf jaar als arts bij de Interne Geneeskunde in het IJsselland ziekenhuis in Capelle aan den IJssel gewerkt. In 2015 ben ik gestart met de huisartsopleiding aan het Erasmus MC te Rotterdam, deze opleiding heb ik gecombineerd met een master Klinische Epidemiologie en een promotietraject met als onderwerp de behandeling van hielpijn (o.a hielspoor) in de eerste lijn. De verdediging van mijn proefschrift zal begin 2022 plaatsvinden. Tijdens mijn onderzoekstijd ben ik ook werkzaam geweest als redactielid bij het tijdschrift ‘Huisarts en Wetenschap’ en heb ik veel onderwijs gegeven aan medisch studenten. Na het afronden van de huisartsopleiding zijn wij verhuisd naar Lunteren en ben ik als waarnemend huisarts werkzaam in Ede en Wageningen. 

BIG-nummer: 19917514501


De assistentes en praktijkondersteuners werken praktijkbreed, voor de hele Huisartsenpraktijk Ede-Zuid

Assistentes

We werken met meerdere assistentes in de praktijk. De assistentes staan u te woord aan de telefoon en aan de balie, geven u zelfzorg- en medische adviezen en voeren verschillende medische handelingen uit in de huisartsenpraktijk. Voor zij een afspraak voor u maken, stellen zij u verschillende vragen om uw zorgvraag zo goed mogelijk in te schatten op inhoud en urgentie.

– Bettina
– Colinda
– Ilse
– Irene
– Milou
– Zoë

Stagiaire: Saïda

Praktijkondersteuners

Binnen de praktijk werken we met verschillende soorten praktijkondersteuners.
De praktijkondersteuner GGZ ondersteunt in psychische processen. Er wordt hierin onderscheid gemaakt tussen jeugd (jonger dan 18 jaar) en algemeen (ouder dan 18 jaar).

Daarnaast werken we met praktijkondersteuners op het gebied van (preventie van) chronische ziekten zoals de longaandoening COPD, Astma, Diabetes, hoge bloeddruk of hart- en vaatziekten. Ook leveren zij begeleiding in het stoppen met roken. Wanneer u met bovenstaande ziektebeelden bekend bent en niet bij de specialist onder behandeling bent, is het de bedoeling dat u jaarlijks op de praktijk wordt gezien. Dit in verband met het voorkomen van klachten en complicaties en het op de juiste manier voorschrijven van uw eventuele medicatie. Mocht u nergens onder controle zijn, dan vragen wij u te bellen met de assistente.

Praktijkondersteuner Jeugd
Anita Nieken
Aanwezig: woensdagmiddagPraktijkondersteuner GGZ
IngePraktijkondersteuner GGZ
Elise


Praktijkondersteuners:
– Emmy
– Naomi (in opleiding)

– Ouderenzorg: Margriet

Praktijkmanager: Margriet de Keijzer
Contact via m.dekeijzer@huisartsede.nl