Ons Team

Huisartsen

O. Cihanbeyli
Aanwezig: maandag en donderdag
Na het afronden van mijn studie Geneeskunde ben ik werkzaam geweest als arts-assistent Gynaecologie/Verloskunde. In 2003 ben ik begonnen aan de opleiding tot huisarts, die ik in 2005 heb afgerond. In dat jaar ben ik in deze praktijk gaan werken en in januari 2011 heb ik de praktijk mogen overnemen. De afgelopen 10-12 jaar heb ik me verder bekwaamd in het maken van verschillende soorten echografieën. Ik maak dan ook zelf de echografieën die nodig zijn bij mijn patiënten in de praktijk. Met mijn teamleden hoop ik u met de nodige medische zorg en aandacht te mogen helpen.

BIG-nummer: 69051151501

R. Broekman
Aanwezig: maandag en woensdag
Opgeleid in Rotterdam en nu werkzaam in, het iets minder drukke, Ede! In 2014-2015 ben ik als arts-assistent werkzaam geweest op de afdeling neurologie en interne geneeskunde. In 2018 heb ik mijn opleiding afgerond tot huisarts en sinds 2021 ben ik werkzaam in regio Ede. Naast mijn huisartsenwerk geef ik nascholingen aan collega huisartsen en training aan collega’s op het gebied van communicatie.

BIG-nummer: 29918308201

A. Jansen
Aanwezig: woensdag, donderdag en vrijdag
Na het afronden van de studie geneeskunde in 2012 heb ik als arts-assistent op de cardiologie gewerkt. In 2019 heb ik de opleiding tot huisarts afgerond. Sindsdien werk ik met veel plezier als waarnemend huisarts in de regio Ede.  Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. 

BIG-nummer: 79916490401

M. Timmer
Aanwezig: Maandag en donderdag
Nadat ik in 2006 mijn studie geneeskunde heb afgerond, heb ik besloten mij te specialiseren tot huisarts. in 2006 en 2007 werkzaam ben geweest als arts-assistent interne geneeskunde, cardiologie en longgeneeskunde (in het Gelders Vallei ziekenhuis) voorafgaand aan mijn specialisatie als huisarts. Sinds september 2010 met veel plezier aan het werk als waarnemend huisarts.

BIG-nummer: 89065713201

P. Verhoef
Aanwezig: Dinsdag, donderdag en vrijdag

Na het afronden van mijn studie Geneeskunde heb ik gewerkt als arts-assistent psychiatrie. Daarna ben ik gestart met de huisartsenopleiding. In 2018 heb ik mijn opleiding tot huisarts afgerond. Sindsdien werk ik als waarnemend huisarts. Twee ochtenden in de week houd ik, namens de praktijk, mijn spreekuur in de Gelderhorst, een centrum voor oudere doven. Naast mijn werk als huisarts, werk ik 8 uur per week als junior docent voor de huisartsenopleiding in Nijmegen.

BIG-nummer: 29916902901

Assistentes

We werken met meerdere assistentes in de praktijk. De assistentes staan u te woord aan de telefoon en aan de balie, geven u zelfzorg- en medische adviezen en voeren verschillende medische handelingen uit in de huisartsenpraktijk.

Praktijkondersteuners

Binnen de praktijk werken we met twee soorten praktijkondersteuners. We werken met een praktijkondersteuner ter ondersteuning in psychische processen en we werken met praktijkondersteuners op het gebied van (preventie van) chronische ziekten zoals de longaandoening COPD, Astma, Diabetes, hoge bloeddruk of hart- en vaatziekten. Ook leveren zij begeleiding in het stoppen met roken.