Online afspraak maken

Voor het online afspraken maken, raden wij u aan u aan te melden bij MijnGezondheid.net, via de rechterzijde van deze website. Op deze manier kunt u onder andere zelf afspraken inplannen in onze praktijkagenda.

Let op! Onderstaande manier gaat vervallen.

U kunt hier klikken voor het maken van een online afspraak met de dokter (1 klacht per keer per persoon). Vooralsnog zullen we starten op de maandagen en de donderdagen tussen 16:00 en 16:30 uur. Naar gelang het nodig zal zijn zullen er meer tijden worden ingeruimd.

Wilt u zo vriendelijk zijn de afspraken uiterlijk voor 11:30 uur op de dag van de afspraak (maandag of donderdag) te maken? Daarna zijn de, voor de online-gereserveerde lege plaatsen, beschikbaar voor telefonische reserveringen. Voor psychische klachten als depressie, burn out en klachten als vermoeidheid vragen wij u om contact op te nemen met de assistente voor het plannen van een dubbele afspraak.

Voor zaken die afgehandeld kunnen worden door de assistente verzoeken wij u vriendelijk vooralsnog telefonisch contact op te nemen.