Zwangerschapskaart

Zwangerschap

Verloskundigen:

In je zwangerschap kom je regelmatig op controle bij de verloskundige om te kijken hoe het met jou en de baby gaat.  Je kunt hiervoor terecht bij:

  • Verloskundigenpraktijk Eva

Telefoonnummer: 0318-612554

www.verloskundigenede.nl

  • Verloskundigenpraktijk Sifra

Telefoonnummer: 0318-651556

www.zwangerinede.nl

Wat is moeders voor moeders?

Moeders voor moeders is een organisatie die stellen met vruchtbaarheidsproblemen helpt. Dit doen ze door urine in te zamelen van zwangere vrouwen, tijdens hun 6e tot 16e zwangerschapsweek. Uit deze urine halen ze het hCG-hormoon, wat door farmaceutische bedrijven gebruikt wordt voor het vervaardigen van geneesmiddelen voor vruchtbaarheidsbehandelingen.

Wil jij jouw geluk delen? Kijk dan eens op www.moedersvoormoeders.nl

Zwanger en fit

Wil je fit zijn en fit  blijven tijdens de zwangerschap? Kijk dan eens op www.fysiotherapie-ede.nl  of mail naar info@fysiozuidereng.nl. Zij hebben een programma speciaal voor zwangere vrouwen om fit te blijven tijdens de zwangerschap.

Kraamzorg:

Kraamzorg biedt alle ouders deskundige en persoonlijke kraamzorg. Voor, tijdens en na de bevalling staan ze klaar om het hele gezin een zorgeloze kraamtijd te bezorgen. Er zijn verschillende organisaties in ede die kraamzorg aanbieden. Kijk even in je polis bij welke kraamzorg je terecht kan.  Dit zou anders problemen kunnen geven met vergoedingen.

Dit kunt je het beste voor je 16e zwangerschapsweek regelen.

  • Kraamzorg yunio

www.yunio.nl

  • Kraamzorg betuwe en gelderse vallei

www.bgvallei.nl

  • Kraamzorg RST

www.rstzorg.nl