Welkom bij huisartsenpraktijk Ede-Zuid

Onze huisartsenpraktijk bevindt zich in het Medisch Centrum Maandereng aan de Mondriaanstraat 17 in Ede. Wij vinden het belangrijk u persoonlijke zorg te kunnen bieden en goed bereikbaar te zijn en blijven, met zoveel mogelijk vaste zorgverleners en gezichten. Hierdoor is de praktijk per januari 2022 Huisartsenpraktijk Ede-Zuid verdeeld in drie verschillende groepen:
Huisartsenpraktijk Ede-Zuid Rood
Huisartsenpraktijk Ede-Zuid Geel
Huisartsenpraktijk Ede-Zuid Blauw
Gelieve deze namen ook door te geven wanneer u in het ziekenhuis of door een andere zorgverlener wordt gevraagd bij welke huisartsenpraktijk u bent aangesloten, ook wanneer u persoonlijk contact heeft met één van de andere huisartsen van de praktijk. De kleur van uw kleurgroep is leidend.
Klik op deze regel voor een korte voorstelronde van de artsen.
De assistente ziet in uw dossier bij welke groep u hoort.
U wordt zoveel mogelijk ingepland bij één arts en binnen uw eigen praktijkgroep. Bij spoed kan het zijn dat u door een andere arts wordt gezien. Wenst u over te stappen naar een andere groep, bespreek dit dan met de assistente.
De assistentes en praktijkondersteuners werken praktijkbreed voor alle patiëntgroepen.
Dit bericht is geplaatst in info. Bookmark de permalink.