Welkom bij huisartsenpraktijk Ede-Zuid

Onze Huisartsenpraktijk
Onze huisartsenpraktijk bevindt zich in het Medisch Centrum Maandereng aan de Mondriaanstraat 17 in Ede. Wij vinden het belangrijk u persoonlijke zorg te kunnen bieden en goed bereikbaar te zijn en blijven, met zoveel mogelijk vaste zorgverleners en gezichten. Huisartsenpraktijk Ede-Zuid is verdeeld in drie verschillende groepen. Ga naar Ons Team voor meer informatie en uitleg.

De huisartsenzorg staat onder druk
Landelijk gezien ligt er steeds meer druk op de huisartsenzorg. Zo ook binnen onze praktijk. Wij zetten ons in u dagelijks zo goed mogelijke zorg te leveren.

Wanneer u belt, zal de assistente een aantal vragen stellen om de spoed van uw hulpvraag in te schatten. Zij zal een afspraak aanbieden wanneer nodig of een aantal adviezen geven om mee te starten. De adviezen van de assistente zijn gebaseerd op de landelijke richtlijnen.

Er zijn een aantal manieren waarop u ons kunt ondersteunen:

  • Kijk op www.thuisarts.nl voor adviezen rondom uw hulp- of zorgvraag. Hier staan duidelijke adviezen waar u alvast mee kunt starten.
  • Meld u aan voor Mijngezondheid.net zodat u online uw uitslagen kunt inzien of uw vraag kunt stellen via een e-consult. Aanmelden kan via de knop aan de rechterkant van deze website.
  • Blijf vriendelijk en geduldig richting de assistentes. Wij begrijpen dat het frustrerend kan zijn te moeten wachten, maar wij doen ons best u zo snel en goed mogelijk te helpen.
Dit bericht is geplaatst in info. Bookmark de permalink.