Praktijkberichten


27-04-2023. Tijdens Koningsdag gesloten.
Op donderdag 27 april is de praktijk gesloten in verband met Koningsdag.  

Bel 112 bij levensbedreigende spoed. 
Bel bij spoedzaken die niet tot morgen kunnen wachten, de huisartsenpost van het Gelderse Vallei ziekenhuis voor overleg: 0318 200 800.

Zie hieronder onze tips bij vragen zonder spoed. 

Gezondheidsinformatie
De website van Thuisarts is een handige site die wij u aanraden om meer informatie en adviezen te verkrijgen over klachten en ziekten. U kunt hier onder andere lezen hoe u klachten zelf aan kunt pakken en wanneer het raadzaam is om een afspraak met de huisarts te maken.

Digitaal overleg
Heeft u een vraag aan de arts of assistente waarvoor geen fysiek consult nodig is, dan kunt u ook contact opnemen via een e-consult. Wij raden u aan om u aan te melden voor MijnGezondheid.net. Op deze manier kunt u uw dossier inzien en onder andere beveiligde berichten sturen naar de praktijk. 

13-03-2023. Huisartsenpraktijk gesloten voor inschrijvingen.
Vanaf vandaag is onze Huisartsenpraktijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen. Mocht er weer ruimte ontstaan om nieuwe patiënten aan te nemen, dan zullen we dit op deze website kenbaar maken. 

13-01-2023. MijnGezondheid.net.
Via MijnGezondheid.net kunt u onder andere uw dossier inzien en e-consulten aanvragen bij de huisarts. Middels een e-consult heeft u digitaal overleg met de huisarts, wat bij minder complexe zorgvragen een consult op de praktijk kan vervangen. U kunt zich aan de rechterkant van deze website aanmelden. Bij vragen over de aanmelding, mail info@huisartsede.nl 

06-01-2023. Veranderingen binnen het team.
Huisarts Rosendaal (Team Rood) stopt per half januari 2023 met werken op onze praktijk. Wij wensen haar alle goeds op haar nieuwe werkplek!

Team Rood zal worden versterkt met huisarts Azim en huisarts Van der Waart. Zij zullen zich binnenkort voorstellen op de website. 

Het team van praktijkondersteuners is per januari 2023 uitgebreid met Elise als praktijkondersteuner GGZ (woensdag en donderdag) en praktijkondersteuner in opleiding Naomi voor de chronische zorg.

Assistentes Shannon en Anne zijn onlangs beiden gestart met een nieuwe baan buiten de huisartsenzorg. Milou is sinds afgelopen najaar als assistente bij ons komen werken. 

Zie Ons Team voor het totale overzicht. 

02-01-2023. De beste wensen.
Wij wensen u allen een goed en hopelijk gezond 2023!

22-11-2022. Overlijdensbericht. 
Met verdriet delen wij u mee dat onze dierbare collega en praktijkondersteuner Meltem afgelopen nacht is overleden.

Meltem kwam in 2019 bij ons op de praktijk werken als assistente en heeft zich de afgelopen jaren omgeschoold tot praktijkondersteuner. U kent haar wellicht vanuit de spreekuren met betrekking tot Diabetes, (preventie van) hart- en vaatziekten of controle van chronische longziekten. 

We hebben met veel plezier samengewerkt met Meltem en zijn dankbaar dat zij onderdeel heeft uitgemaakt van ons team. Haar overlijden komt dan ook als een schok voor ons team. Wij wensen haar dierbaren veel sterkte in dit grote verlies. 

Wij pogen met elkaar de zorg op de praktijk zo goed mogelijk voort te zetten. Echter vragen wij om uw begrip wanneer dit ons minder goed lukt. Daarnaast kan het zijn dat uw afspraak bij de praktijkondersteuner is of wordt geannuleerd. Wij proberen zo snel mogelijk een oplossing te vinden, maar dit is moeilijk in verband met krapte op de arbeidsmarkt. Wij vragen u bij klachten, bijzonderheden of spoed contact op te nemen met de praktijk. 


19-10-2022. Huisartsenpraktijk Ede-Zuid Geel geopend voor inschrijvingen.
Team Geel van de huisartsenpraktijk is geopend voor nieuwe inschrijvingen. Wanneer u patiënt wenst te worden in de praktijk, kunt u contact opnemen met de assistente.


01-10-2022. Veranderingen binnen het team.
Huisarts Francken is met zwangerschapsverlof tot en met half januari 2023. Huisarts mevrouw Klijn neemt voor haar waar in deze periode.

Huisarts Van der Wiel heeft per september onze praktijk verlaten, in verband met een nieuwe baan dichterbij huis. 

Huisarts Poell start per oktober als vaste huisarts voor team Rood. 

Praktijkondersteuner Kevser Yasar stopt per oktober met werken op onze praktijk. Ook zij gaat dichterbij huis werken. 

Praktijkondersteuner Emmy Kroon start per november als praktijkondersteuner op onze praktijk, met spreekuren omtrent Diabeteszorg, (preventie van) hart- en vaatziekten, stoppen met roken en longproblematiek zoals Astma en COPD. 

Wij danken Kevser en huisarts Van der Wiel voor hun inzet de afgelopen jaren en wensen hen het allerbeste. Tevens een hartelijk welkom voor de nieuwe mensen binnen ons team.


14-12-2021. Praktijkuitbreiding door overname praktijk Haan
Per januari zal huisarts Haan stoppen als praktijkhoudend huisarts in Huisartspraktijk Maandereng. Haar praktijk wordt samengevoegd met onze praktijk; Huisartsenpraktijk Ede-Zuid.

Wanneer u meer wilt lezen over het team van huisartsen, praktijkondersteuners en assistentes, klik dan op deze link. De praktijkondersteuners en assistentes werken praktijkbreed voor de hele praktijk Ede-Zuid.

Om met zo’n groot team toch persoonlijke zorg te blijven leveren, is de praktijk opgedeeld in drie patiëntgroepen: Rood, Geel en Blauw. U ontvangt half december een brief over de nieuwe praktijkgroep waar u bent ingedeeld. Het kan zijn dat u voorheen altijd bij één van de andere artsen kwam. Mocht u daar niet zijn ingedeeld, maar wel graag voor consulten blijven komen, dan vragen wij u een mail te sturen naar info@huisartsede.nl

In verband met drukte aan de telefoon vragen wij u hier niet over te bellen met de assistente. In de mail kunt u aangeven wanneer u wenst dat wij telefonisch contact met u opnemen. 


11-06-2021. Praktijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen
De praktijk is tot nader bericht gesloten voor nieuwe inschrijvingen. 


10-05-2019. Mijn Gezondheid.net
Door u op de startpagina van onze website, rechts op het scherm, aan te melden voor Mijn Gezondheid.net, kunt u online afspraken maken, recepten herhalen,  uw dossier en labuitslagen inzien en e-consulten naar de praktijk sturen. Dit alles vanuit één centraal portaal. Zo regelt u uw zorg steeds meer zelf. Bij vragen, bel gerust.

Tot nader order kunt u online geen afspraken meer inplannen. Dit in verband met een aangepaste agenda omtrent het COVID virus.

Ga naar Nieuws & Praktijkberichten voor meer berichten of actuele medische informatie.

Dit bericht is geplaatst in info. Bookmark de permalink.