Praktijkberichten

Neem telefonisch contact op met de assistente wanneer u last heeft van verkoudheidsklachten, koorts of luchtwegklachten. Kom dus NIET zonder overleg naar de praktijk, ook niet wanneer u voor andere klachten gezien wenst te worden.

Kom voor uw afspraak zoveel mogelijk alleen en op tijd. Dit beperkt het aantal mensen in de wachtruimte. Hartelijk dank. 

—————————————————————————————————————

06-05-2022. Tijdelijk voor KPN niet bereikbaar
Het lijkt erop dat wij tijdelijk telefonisch niet bereikbaar zijn voor KPN gebruikers. Wij vragen u wanneer u ons niet kunt bereiken, een e-consult te sturen via Mijngezondheidsnet of eventueel een mail via info@huisartsede.nl (let op: geen privacygevoelige informatie)

—————————————————————————————————————

02-05-2022. Meivakantie
In verband met de meivakantie heeft de praktijk in de week van 2 tot en met 6 mei minder plekken beschikbaar op het spreekuur. De assistente schat met het stellen van wat vragen in, hoe snel u gezien moet worden op het spreekuur. 

Wij raden u aan bij klachten eerst te kijken op www.thuisarts.nl ; hier vindt u vele adviezen. U kunt ook digitaal overleggen, middels een e-consult van Mijngezondheid.net.  Als u hier nog niet mee bekend bent, kunt u zich aan de rechterkant van deze website aanmelden.

Wij vragen om uw begrip!

Klik op deze regel voor tips bij gezondheidsproblemen en meer informatie rondom vakantiedagen.

—————————————————————————————————————

08-02-2022. Praktijk Geel geopend voor nieuwe inschrijvingen.
Huisartsenpraktijk Ede-Zuid Geel is geopend voor nieuwe inschrijvingen.
Klik hier voor het inschrijfformulier. Het is belangrijk eerst een kennismakingsgesprek te plannen, voor u verder op het spreekuur komt.

Praktijk Rood en Blauw zijn tot nader order gesloten voor nieuwe inschrijvingen.

—————————————————————————————————————

14-12-2021. Praktijkuitbreiding door overname praktijk Haan
Per januari zal huisarts Haan stoppen als praktijkhoudend huisarts in Huisartspraktijk Maandereng. Haar praktijk wordt samengevoegd met onze praktijk; Huisartsenpraktijk Ede-Zuid.

Wanneer u meer wilt lezen over het team van huisartsen, praktijkondersteuners en assistentes, klik dan op deze link. De praktijkondersteuners en assistentes werken praktijkbreed voor de hele praktijk Ede-Zuid.

Om met zo’n groot team toch persoonlijke zorg te blijven leveren, is de praktijk opgedeeld in drie patiëntgroepen: Rood, Geel en Blauw. U ontvangt half december een brief over de nieuwe praktijkgroep waar u bent ingedeeld. Het kan zijn dat u voorheen altijd bij één van de andere artsen kwam. Mocht u daar niet zijn ingedeeld, maar wel graag voor consulten blijven komen, dan vragen wij u een mail te sturen naar info@huisartsede.nl

In verband met drukte aan de telefoon vragen wij u hier niet over te bellen met de assistente. In de mail kunt u aangeven wanneer u wenst dat wij telefonisch contact met u opnemen. 

————————————————————————————————————-

11-06-2021. Praktijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen
De praktijk is tot nader bericht gesloten voor nieuwe inschrijvingen. 

————————————————————————————————————-

10-05-2019. Mijn Gezondheid.net
Door u op de startpagina van onze website, rechts op het scherm, aan te melden voor Mijn Gezondheid.net, kunt u online afspraken maken, recepten herhalen,  uw dossier en labuitslagen inzien en e-consulten naar de praktijk sturen. Dit alles vanuit één centraal portaal. Zo regelt u uw zorg steeds meer zelf. Bij vragen, bel gerust.

Tot nader order kunt u online geen afspraken meer inplannen. Dit in verband met een aangepaste agenda omtrent het COVID virus.

Ga naar Nieuws & Praktijkberichten voor meer berichten of actuele medische informatie.

Dit bericht is geplaatst in info. Bookmark de permalink.