Praktijkberichten

Neem telefonisch contact op met de assistente wanneer u last heeft van verkoudheidsklachten, koorts of luchtwegklachten. Kom dus NIET zonder overleg naar de praktijk, ook niet wanneer u voor andere klachten gezien wenst te worden.

Kom voor uw afspraak zoveel mogelijk alleen en op tijd. Dit beperkt het aantal mensen in de wachtruimte. Hartelijk dank. 


23-06-2022. Huisartsenpraktijk Ede-Zuid voert actie voor goede huisartsenzorg.
Van maandag 27 juni tot en met vrijdag 1 juli voert onze praktijk, samen met alle andere huisartsen in Nederland, actie om aandacht te vragen voor de druk op de huisartsenzorg.

Dat doen we in het belang van al onze patiënten. We vinden dat in Nederland iedereen terecht moet kunnen bij een huisarts. Maar dat staat onder druk. De werkdruk in de huisartsenzorg is hoog en wanneer we patiënten verwijzen naar het ziekenhuis en de ggz zijn er vaak lange wachtlijsten.

We willen:
– meer tijd hebben voor onze patiënten;
– minder drukte in de avond-, nacht- en weekenddiensten;
– betaalbare huisvesting voor alle huisartsenpraktijken;
– dat de wachtlijsten in ziekenhuizen, de ggz en jeugdzorg worden opgelost.

Op vrijdagmiddag 1 juli gaan we met veel huisartsen en medewerkers naar het Malieveld in Den Haag voor een manifestatie. Daarom is onze praktijk die middag gesloten.
Voor spoedgevallen zijn wij wel bereikbaar.


13-06-2022. Huisartsenpraktijk Ede-Zuid gesloten voor nieuwe inschrijvingen.
De huisartsenpraktijk is gesloten voor nieuwe inschrijvingen.

—————————————————————————————————————

06-05-2022. Tijdelijk voor KPN niet bereikbaar
Het lijkt erop dat wij tijdelijk telefonisch niet bereikbaar zijn voor KPN gebruikers. Wij vragen u wanneer u ons niet kunt bereiken, een e-consult te sturen via Mijngezondheidsnet of eventueel een mail via info@huisartsede.nl (let op: geen privacygevoelige informatie)

—————————————————————————————————————

02-05-2022. Meivakantie
In verband met de meivakantie heeft de praktijk in de week van 2 tot en met 6 mei minder plekken beschikbaar op het spreekuur. De assistente schat met het stellen van wat vragen in, hoe snel u gezien moet worden op het spreekuur. 

Wij raden u aan bij klachten eerst te kijken op www.thuisarts.nl ; hier vindt u vele adviezen. U kunt ook digitaal overleggen, middels een e-consult van Mijngezondheid.net.  Als u hier nog niet mee bekend bent, kunt u zich aan de rechterkant van deze website aanmelden.

Wij vragen om uw begrip!

Klik op deze regel voor tips bij gezondheidsproblemen en meer informatie rondom vakantiedagen.

—————————————————————————————————————

14-12-2021. Praktijkuitbreiding door overname praktijk Haan
Per januari zal huisarts Haan stoppen als praktijkhoudend huisarts in Huisartspraktijk Maandereng. Haar praktijk wordt samengevoegd met onze praktijk; Huisartsenpraktijk Ede-Zuid.

Wanneer u meer wilt lezen over het team van huisartsen, praktijkondersteuners en assistentes, klik dan op deze link. De praktijkondersteuners en assistentes werken praktijkbreed voor de hele praktijk Ede-Zuid.

Om met zo’n groot team toch persoonlijke zorg te blijven leveren, is de praktijk opgedeeld in drie patiëntgroepen: Rood, Geel en Blauw. U ontvangt half december een brief over de nieuwe praktijkgroep waar u bent ingedeeld. Het kan zijn dat u voorheen altijd bij één van de andere artsen kwam. Mocht u daar niet zijn ingedeeld, maar wel graag voor consulten blijven komen, dan vragen wij u een mail te sturen naar info@huisartsede.nl

In verband met drukte aan de telefoon vragen wij u hier niet over te bellen met de assistente. In de mail kunt u aangeven wanneer u wenst dat wij telefonisch contact met u opnemen. 

————————————————————————————————————-

11-06-2021. Praktijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen
De praktijk is tot nader bericht gesloten voor nieuwe inschrijvingen. 

————————————————————————————————————-

10-05-2019. Mijn Gezondheid.net
Door u op de startpagina van onze website, rechts op het scherm, aan te melden voor Mijn Gezondheid.net, kunt u online afspraken maken, recepten herhalen,  uw dossier en labuitslagen inzien en e-consulten naar de praktijk sturen. Dit alles vanuit één centraal portaal. Zo regelt u uw zorg steeds meer zelf. Bij vragen, bel gerust.

Tot nader order kunt u online geen afspraken meer inplannen. Dit in verband met een aangepaste agenda omtrent het COVID virus.

Ga naar Nieuws & Praktijkberichten voor meer berichten of actuele medische informatie.

Dit bericht is geplaatst in info. Bookmark de permalink.