Praktijkberichten


17-12-2023. Huisartsenpraktijk Ede-Zuid is komende periode, tijdelijk geopend voor nieuwe patienten.

Wilt u zich aanmelden klik dan hier en vul vervolgens het inschrijfformulier in.

De link is ook te vinden onder het kopje “informatie, inschrijving”.

14-12-2023. Praktijkvragenlijst

Wij vinden uw mening belangrijk en willen u vragen een vragenlijst in te vullen om aan te geven wat u goed vindt gaan en wat wij nog kunnen verbeteren in de praktijk. 

Wilt u de vragenlijst via de mail ontvangen, mail dan naar info@huisartsede.nl

20-09-2023. Griepprik.
De brieven zijn verzonden voor de jaarlijkse griepprik. Heeft u geen brief ontvangen maar denkt u wel in aanmerking te komen, mail dan naar: info@huisartsede.nl 

U kunt de gratis griepprik krijgen als u erg ziek kunt worden door griep. Dit is zo:

 • als u 60 jaar of ouder bent
 • als u in een verpleeghuis woont
 • als u een ziekte heeft aan uw hart of bloedvaten die niet meer overgaat
 • als u een ziekte heeft aan uw longen, bijvoorbeeld astma of COPD
 • als u diabetes (suikerziekte) heeft
 • als uw nieren minder goed werken
 • als u een ziekte heeft aan uw spieren, zenuwen of hersenen
  Bijvoorbeeld ALS, de ziekte van Parkinson, epilepsie, dementie of als u een beroerte heeft gehad.
 • als u weinig afweer heeft door:
  • een ziekte, bijvoorbeeld kanker of MS
  • medicijnen die uw afweer minder maken, bijvoorbeeld als u een nieuwe nier heeft gekregen
  • een medische behandeling, zoals chemotherapie of een beenmerg-transplantatie
 • als u ernstig overgewicht heeft
 • als u een verstandelijke beperking heeft
 • als u HIV heeft
 • als u in oktober of november 22 weken of langer zwanger bent –> Va consultatiebureau
 • als u een gehoorapparaat heeft dat met een operatie in het binnenoor is geplaatst (cochleair implantaat)

20-09-2023. Pneumokokkenvaccinatie.
Wanneer u bent geboren tussen 1 januari 1957 en 31 december 1960 krijgt u een oproep voor de pneumokokkenvaccinatie. Deze prik beschermt u tegen het krijgen van ziektes die worden veroorzaakt door de pneumokokkenbacterie. De prik werkt 5 jaar. Voor meer informatie: klik hier. 

20-09-2023. Coronavaccinatie.
U wordt door het RIVM uitgenodigd. Wij als huisartsenpraktijk hebben dus geen rol in dit proces. Mensen van 60 jr en ouder kunnen al een afspraak maken (geboren 1963 of eerder).

Mensen die Griepprik krijgen, zwanger zijn of zorgmedewerker zijn kunnen per half oktober een afspraken maken bij de GGD via planjeprik.nl of 0800 7070. Dit geldt ook voor mensen die op eigen verzoek het vaccin willen vanwege bijvoorbeeld een kwetsbaar gezinslid of op advies van behandelend arts.

Er hoeft geen bepaalde tijd tussen de griepprik en de covidvaccinatie te zitten.

Mensen die niet mobiel zijn en dus thuis geprikt moeten worden, kunnen ook contact opnemen met de GGD via telefoonnummer 0800 7070.

02-10-2023. Veranderingen binnen het team. 
Per september is dokter Poell gestopt met werken op onze praktijk, omdat ze een andere kans aangeboden heeft gekregen bij een andere praktijk. Tevens is dokter Van der Waart niet meer werkzaam op de praktijk. Wij wensen hen alle goeds voor de toekomst.

13-03-2023. Huisartsenpraktijk gesloten voor inschrijvingen.
Vanaf vandaag is onze Huisartsenpraktijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen. Mocht er weer ruimte ontstaan om nieuwe patiënten aan te nemen, dan zullen we dit op deze website kenbaar maken. 

13-01-2023. MijnGezondheid.net.
Via MijnGezondheid.net kunt u onder andere uw dossier inzien en e-consulten aanvragen bij de huisarts. Middels een e-consult heeft u digitaal overleg met de huisarts, wat bij minder complexe zorgvragen een consult op de praktijk kan vervangen. U kunt zich aan de rechterkant van deze website aanmelden. Bij vragen over de aanmelding, mail info@huisartsede.nl 

06-01-2023. Veranderingen binnen het team.
Huisarts Rosendaal (Team Rood) stopt per half januari 2023 met werken op onze praktijk. Wij wensen haar alle goeds op haar nieuwe werkplek!

Team Rood zal worden versterkt met huisarts Azim en huisarts Van der Waart. Zij zullen zich binnenkort voorstellen op de website. 

Het team van praktijkondersteuners is per januari 2023 uitgebreid met Elise als praktijkondersteuner GGZ (woensdag en donderdag) en praktijkondersteuner in opleiding Naomi voor de chronische zorg.

Assistentes Shannon en Anne zijn onlangs beiden gestart met een nieuwe baan buiten de huisartsenzorg. Milou is sinds afgelopen najaar als assistente bij ons komen werken. 

Zie Ons Team voor het totale overzicht. 

02-01-2023. De beste wensen.
Wij wensen u allen een goed en hopelijk gezond 2023!

22-11-2022. Overlijdensbericht. 
Met verdriet delen wij u mee dat onze dierbare collega en praktijkondersteuner Meltem afgelopen nacht is overleden.

Meltem kwam in 2019 bij ons op de praktijk werken als assistente en heeft zich de afgelopen jaren omgeschoold tot praktijkondersteuner. U kent haar wellicht vanuit de spreekuren met betrekking tot Diabetes, (preventie van) hart- en vaatziekten of controle van chronische longziekten. 

We hebben met veel plezier samengewerkt met Meltem en zijn dankbaar dat zij onderdeel heeft uitgemaakt van ons team. Haar overlijden komt dan ook als een schok voor ons team. Wij wensen haar dierbaren veel sterkte in dit grote verlies. 

Wij pogen met elkaar de zorg op de praktijk zo goed mogelijk voort te zetten. Echter vragen wij om uw begrip wanneer dit ons minder goed lukt. Daarnaast kan het zijn dat uw afspraak bij de praktijkondersteuner is of wordt geannuleerd. Wij proberen zo snel mogelijk een oplossing te vinden, maar dit is moeilijk in verband met krapte op de arbeidsmarkt. Wij vragen u bij klachten, bijzonderheden of spoed contact op te nemen met de praktijk. 


19-10-2022. Huisartsenpraktijk Ede-Zuid Geel geopend voor inschrijvingen.
Team Geel van de huisartsenpraktijk is geopend voor nieuwe inschrijvingen. Wanneer u patiënt wenst te worden in de praktijk, kunt u contact opnemen met de assistente.


01-10-2022. Veranderingen binnen het team.
Huisarts Francken is met zwangerschapsverlof tot en met half januari 2023. Huisarts mevrouw Klijn neemt voor haar waar in deze periode.

Huisarts Van der Wiel heeft per september onze praktijk verlaten, in verband met een nieuwe baan dichterbij huis. 

Huisarts Poell start per oktober als vaste huisarts voor team Rood. 

Praktijkondersteuner Kevser Yasar stopt per oktober met werken op onze praktijk. Ook zij gaat dichterbij huis werken. 

Praktijkondersteuner Emmy Kroon start per november als praktijkondersteuner op onze praktijk, met spreekuren omtrent Diabeteszorg, (preventie van) hart- en vaatziekten, stoppen met roken en longproblematiek zoals Astma en COPD. 

Wij danken Kevser en huisarts Van der Wiel voor hun inzet de afgelopen jaren en wensen hen het allerbeste. Tevens een hartelijk welkom voor de nieuwe mensen binnen ons team.


14-12-2021. Praktijkuitbreiding door overname praktijk Haan
Per januari zal huisarts Haan stoppen als praktijkhoudend huisarts in Huisartspraktijk Maandereng. Haar praktijk wordt samengevoegd met onze praktijk; Huisartsenpraktijk Ede-Zuid.

Wanneer u meer wilt lezen over het team van huisartsen, praktijkondersteuners en assistentes, klik dan op deze link. De praktijkondersteuners en assistentes werken praktijkbreed voor de hele praktijk Ede-Zuid.

Om met zo’n groot team toch persoonlijke zorg te blijven leveren, is de praktijk opgedeeld in drie patiëntgroepen: Rood, Geel en Blauw. U ontvangt half december een brief over de nieuwe praktijkgroep waar u bent ingedeeld. Het kan zijn dat u voorheen altijd bij één van de andere artsen kwam. Mocht u daar niet zijn ingedeeld, maar wel graag voor consulten blijven komen, dan vragen wij u een mail te sturen naar info@huisartsede.nl

In verband met drukte aan de telefoon vragen wij u hier niet over te bellen met de assistente. In de mail kunt u aangeven wanneer u wenst dat wij telefonisch contact met u opnemen. 


11-06-2021. Praktijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen
De praktijk is tot nader bericht gesloten voor nieuwe inschrijvingen. 


10-05-2019. Mijn Gezondheid.net
Door u op de startpagina van onze website, rechts op het scherm, aan te melden voor Mijn Gezondheid.net, kunt u online afspraken maken, recepten herhalen,  uw dossier en labuitslagen inzien en e-consulten naar de praktijk sturen. Dit alles vanuit één centraal portaal. Zo regelt u uw zorg steeds meer zelf. Bij vragen, bel gerust.

Tot nader order kunt u online geen afspraken meer inplannen. Dit in verband met een aangepaste agenda omtrent het COVID virus.

Ga naar Nieuws & Praktijkberichten voor meer berichten of actuele medische informatie.

Dit bericht is geplaatst in info. Bookmark de permalink.