Praktijkberichten

Neem telefonisch contact op met de assistente wanneer u last heeft van verkoudheidsklachten, koorts of luchtwegklachten. Kom dus NIET zonder overleg naar de praktijk, ook niet wanneer u voor andere klachten gezien wenst te worden.

Kom voor uw afspraak zoveel mogelijk alleen en op tijd. Dit beperkt het aantal mensen in de wachtruimte. Hartelijk dank. 

Meest recente praktijkberichten

07-01-2021. Coronavaccin
Er gaan veel berichten rond over het Coronavaccin en de groepen mensen die ervoor in aanmerking komen. Zodra wij meer duidelijkheid hebben gekregen vanuit landelijke instanties, laten wij het u weten via deze website.

Voor algemene vragen rondom de vaccinatie, klik op deze link.

30-12-2020. Vrijdag 1 januari 2021 gesloten
Vrijdag 1 januari is de praktijk in verband met Nieuwjaarsdag gesloten. Neemt u bij spoedgevallen contact op met de Huisartsenpost van het Gelderse Vallei
ziekenhuis: 0318-200 800.

Wij wensen u een fijne jaarwisseling toe en een goed en gezond 2021!

30-11-2020. Vroegtijdige zorgplanning
De komende maand starten we met een nieuw project, met betrekking tot vroegtijdige zorgplanning. Mensen boven de 75 jaar worden uitgenodigd voor een gesprek met de huisarts over het bespreken van persoonlijke wensen en voorkeuren voor gezondheid, zorg en behandeling in de toekomst. Degenen die hierover van gedachten wensen te wisselen kunnen het bij de brief gevoegde formulier voor een startgesprek inleveren op de praktijk of bellen voor een afspraak. 

23-11-2020. App MijnGezondheid.net
Wanneer u zich aanmeld voor MijnGezondheid.net kunt u online uw dossier inzien, medicatie herhalen, e-consulten sturen en afspraken plannen. Sinds kort is ook de MijnGezondheid.net app voor uw mobiele telefoon beschikbaar om het gebruik te vergemakkelijken. Wanneer u inlogt in MijnGezondheid.net ziet u de melding staan dat u de app kunt downloaden. 

02-11-2020. Nieuwe POH-GGZ
Per november is Inge Kuiper als POH-GGZ gestart in onze praktijk. Zij volgt Evelien Scheltinga op. Inge is werkzaam op dinsdag, woensdag en vrijdag. 

22-10-2020. Gebruikelijke spreekuren beschikbaar
In tegenstelling tot wat sommige landelijke media benoemt, zijn wij momenteel (gelukkig) nog volledig beschikbaar voor spreekuren, in plaats van alleen spoedzorg. Wij vragen u dus niet extra te wachten of zorgvragen op te sparen maar wanneer van toepassing met de assistente te overleggen voor een afspraak zoals gebruikelijk. Wel vragen wij u een mondmasker te dragen, zoveel mogelijk alleen te komen en met klachten van verkoudheid, koorts of luchtwegklachten thuis te blijven. 

01-10-2020. Mondmasker in wachtkamer
Gezien de huidige uitbreidingen in de regio van besmetting met het Coronavirus adviseren wij u dringend een mondmasker te dragen in de wachtkamer. Daarnaast geldt het advies; bij klachten van verkoudheid, benauwdheid of koorts: blijf thuis.

01-09-2020. Nieuws uit de praktijk
Per 1 oktober 2020 neemt onze POH-GGZ Evelien afscheid van de praktijk om ergens anders te gaan werken. Wij wensen haar een prettige nieuwe werkplek toe! Wanneer er meer bekend is over de nieuwe POH-GGZ, zal dat hier bij de praktijkberichten vermeld worden. Wilt u graag z.s.m een afspraak voor een gesprek, geef dit dan door aan de assistente. 

Het huisartsenteam is uitgebreid met dokter Jansen! Zij is aanwezig op de woensdag en vrijdag. 

27-08-2020. Praktijk geopend
De praktijk is momenteel open voor nieuwe inschrijvingen. Ga bovenaan de pagina naar Inschrijven voor het formulier.

18-06-2020. Persoonlijke gezondheidsomgeving
Per 1 juli 2020 is elke huisarts verplicht om digitaal inzage in het patiëntendossier te geven. Wij doen dit middels het gebruik van MijnGezondheid.net. Wilt u zich hiervoor aanmelden, klik dan rechts op het scherm op MijnGezondheid.net.
Landelijk worden er ook persoonlijke gezondheidsomgevingen aangeboden, waar u de informatie van al uw zorgverleners op één platform kunt verzamelen. Hierin is het belangrijk dat het platform een MedMij label heeft. Klik voor meer informatie op Persoonlijke Gezondheidsomgeving. Bij vragen, bel gerust.

18-06-2020. Afscheid Huisarts Paulus
Waarnemend huisarts Paulus is niet langer vast werkzaam bij ons op de praktijk. Op haar werkdagen zullen de komende weken andere waarnemend artsen aanwezig zijn. 

01-06-2020. Testen op Corona: landelijk telefoonnummer GGD
Per maandag 1 juni is er een landelijk telefoonnummer van de GGD waar u een afspraak kunt maken voor een Coronatest. Deze test kan worden afgenomen wanneer u lichamelijke klachten heeft, met verdenking van Corona. Denk aan benauwdheid, hoesten, snotteren, koorts of plots minder ruiken of proeven. U kunt het afnemen van de test zelf regelen, zonder inbreng van de huisarts.

Contact via huisartsenpraktijk:
Neem wel contact op met de huisarts wanneer u ernstige klachten heeft of wanneer u tot de risicogroep behoort (ouder dan 70 jaar, zeer veel overgewicht en/of een onderliggende aandoening).  Graag horen wij ook van u wanneer u positief getest bent op Corona.

Uitslagen zijn binnen 48 uur bekend. Bij een Coronatest wordt er wat slijmvlies weggehaald vanuit de neus en de keel. De lijn is 7 dagen in de week tussen 8.00 uur en 20.00 uur bereikbaar. Telefoonnummer: 0800-1202.

10-05-2019. Mijn Gezondheid.net
Door u op de startpagina van onze website, rechts op het scherm, aan te melden voor Mijn Gezondheid.net, kunt u online afspraken maken, recepten herhalen,  uw dossier en labuitslagen inzien en e-consulten naar de praktijk sturen. Dit alles vanuit één centraal portaal. Zo regelt u uw zorg steeds meer zelf. Bij vragen, bel gerust.

Ga naar Nieuws & Praktijkberichten voor meer berichten of actuele medische informatie.

Dit bericht is geplaatst in info. Bookmark de permalink.