Praktijkberichten

Meest recente praktijkberichten

10-05-2019. Door u op de startpagina van onze website, rechts op het scherm, aan te melden voor Mijn Gezondheid.net, kunt u online afspraken maken, recepten herhalen,  uw dossier en labuitslagen inzien en e-consulten naar de praktijk sturen. Dit alles vanuit één centraal portaal. Zo regelt u uw zorg steeds meer zelf. Bij vragen, bel gerust.

25-04-2019. Van maandag 29 april tot en met woensdag 15 mei 2019 worden twee van onze spreekkamers op de eerste verdieping verbouwd. De geplande spreekuren gaan gewoon door. Onze excuses voor de extra (geluids)overlast!

Wij vragen om uw begrip.
Vriendelijke groet,

Team Huisartsenpraktijk Cihanbeyli

Ga naar Nieuws & Praktijkberichten voor meer berichten of actuele medische informatie.

Dit bericht is geplaatst in info. Bookmark de permalink.