Praktijkberichten

Meest recente praktijkberichten

20-9-2019. Griepvaccinaties.
Met de herfst en winter in aantocht wordt het weer tijd voor de griepvaccinaties. Het geven van de vaccinaties staat dit jaar gepland op woensdag 30 oktober 2019 van 16.00 – 19.00 uur. In verband met de uitbreiding van onze patiëntpopulatie, is het vaccineren verdeeld in onderstaande tijden, op basis van achternaam. U wordt op volgorde van binnenkomst geholpen. De vaccinatie wordt over het algemeen gegeven in de bovenarm.

Achternaam startend met A t/m G: 16.00 – 17.00 uur
Achternaam startend met H t/m O: 17.00 – 18.00 uur
Achternaam startend met P t/m Z: 18.00 – 19.00 uur

Een ieder die in aanmerking komt voor de griepvaccinatie, krijgt een brief thuis. Gelieve deze brief mee te nemen! Ontvangt u geen brief maar bent u in de veronderstelling wel een griepvaccinatie te moeten krijgen, neem dan contact met ons op. Kunt u niet op genoemde dag of tijd, neem dan contact op met de assistente voor een andere afspraak.

Voor meer informatie zie Griepprik.

16-09-2019. Naamswijziging.
Huisartsenpraktijk Cihanbeyli zal binnenkort van naam veranderen naar Huisartsenpraktijk Ede-Zuid. Houd de website in de gaten voor meer informatie.

16-09-2019. Verbouwing.
Van maandag 23 september tot en met november 2019 worden de onderzoekskamers en de backoffice op de begane grond verbouwd. De geplande spreekuren gaan gewoon door. Onze excuses voor de extra (geluids)overlast!

Wij vragen om uw begrip.
Vriendelijke groet,

Team Huisartsenpraktijk Cihanbeyli

22-07-2019. Zomervakantie.
In tegenstelling tot voorgaande jaren, zal de huisartsenpraktijk de gehele zomer geopend blijven. Wel werken wij tijdens de zomervakantie met minder artsen per dag. In verband met vakanties van de huisartsen, werken wij tot en met september deels met tijdelijke waarnemende artsen. Wij vragen om uw begrip. Zie Vakanties voor meer informatie.

24-06-2019. Eikenprocessierups.
De eikenprocessierups is flink actief binnen Ede. Heeft u klachten zoals jeuk, bultjes, blaasjes en roodheid van de huid? Klik dan hier voor meer informatie.

10-05-2019. Mijn Gezondheid.net
Door u op de startpagina van onze website, rechts op het scherm, aan te melden voor Mijn Gezondheid.net, kunt u online afspraken maken, recepten herhalen,  uw dossier en labuitslagen inzien en e-consulten naar de praktijk sturen. Dit alles vanuit één centraal portaal. Zo regelt u uw zorg steeds meer zelf. Bij vragen, bel gerust.

Ga naar Nieuws & Praktijkberichten voor meer berichten of actuele medische informatie.

Dit bericht is geplaatst in info. Bookmark de permalink.