Welkom bij huisartsenpraktijk Ede-Zuid

Onze huisartsenpraktijk bevindt zich in het Medisch Centrum Maandereng aan de Mondriaanstraat 17 in Ede. Wij vinden het belangrijk u persoonlijke zorg te kunnen bieden en goed bereikbaar te zijn en blijven, met zoveel mogelijk vaste zorgverleners en gezichten. Hierdoor is de praktijk per januari 2022 Huisartsenpraktijk Ede-Zuid verdeeld in drie verschillende groepen:
Rood: Huisarts Van der Wiel, Huisarts Jansen en Huisarts Cihanbeyli
Geel: Huisarts Rosendaal, Huisarts d’Hont (tijdelijk), Huisarts Rasenberg (vrijdag)
Blauw: Huisarts Timmer, Huisarts Slotboom, Huisarts Rasenberg (dinsdag)
Klik op deze regel voor een korte voorstelronde van de artsen.
De assistente ziet in uw dossier bij welke groep u hoort.
U wordt zoveel mogelijk ingepland bij één arts en binnen uw eigen praktijkgroep. Bij spoed kan het zijn dat u door een andere arts wordt gezien.
Kwam u voorheen veel bij een arts van een andere kleur groep dan u nu bent ingedeeld en wenst u met die arts in contact te blijven? Stuur dan een mail naar: info@huisartsede.nl met uw naam, geboortedatum en verzoek.
Tevens kan het zijn dat u op 1 adres meerdere brieven ontvangt. Dit gebeurt bijvoorbeeld in het geval van verschillende achternamen in één gezin of meerdere verschillende ingeschreven personen op een adres. Ook in dit geval vragen we even uw voorkeur naar ons te mailen.
De assistentes en praktijkondersteuners werken praktijkbreed voor alle patiëntgroepen.
Dit bericht is geplaatst in info. Bookmark de permalink.